Câinii inteligenţi preferă Royal Canin Maxi Junior

Am descoperit de ceva timp în urmă o mâncare excepţională pentru câinele meu: Royal Canin Maxi Junior. De fiecare dată comand acest produs online, deoarece cred că este mai comod să îl achiziţionez aşa. Nu trebuie să merg la magazin, plătesc acasă după venirea produsului, comand ce cantitate doresc, în funcţie de necesităţile cunoscute ale animăluţului meu.

Royal Canin Maxi Junior pentru sănătatea câinelui tău

Acest tip de hrană este disponibilă în ambalaje ce includ cantităţi diferite: 1 kg, 4 kg, 10kg, 15kg. Dacă vei cumpăra online poţi beneficia de puncte de loialitate, la fiecare 24 de puncte adunate strângi bani pentru viitoarele comenzi, câte 0.24 ron. Mi se pare foarte interesant faptul că dacă oferi o notă online produsului Royal Canin Maxi Junior, strângi încă 50 de puncte în contul tău pentru cumpărături, pentru câinele tău, de fapt.

Royal Canin Maxi Junior - Pentru RaresProdusul Royal Canin Maxi Junior este destinat căţeilor între 5 şi 14 luni, de talie mare. Se ştie că termenul Maxi face trimitere la câinii care la vârsta adultă ajung la in jur de 26 – 44 kg. Spre exemplu, Brac, Golden, Ogar Afgan, Ciobănesc German, Doberman, Schnauzer uriaş, câini care servesc întotdeauna cu inteligenţă şi supunere pe stăpânii lor, indiferent de situaţie.
Tocmai pentru că sunt mari, consumă multă energie, ei au nevoie de Rozyal Maxi Junior pentru a se dezvolta sănătos şi armonios. Sistemul osos trebuie să urmeze un proces natural şi correct, astfel încât câinele să fie rezistent şi să trăiască cât mai mult alături de stăpânul său.

Digestia sănătoasă, asigurarea mecanismelor fireşti de imunitate, îngrijirea articulaţiilor rezistente, conţinutul energetic adaptat nevoilor, conţinutul bun de floră probiotică, toate aceste detalii fac din Royal Canin Maxi Junior o mâncare ideal pentru câinele meu şi pentru orice alt iubitor de câini de talie mare.