Hrana câini Belcando este tot ce poate fi mai bun pentru animăluţul tău

Dacă vrei să ai un animal sănătos şi mereu activ, trebuie să îi oferi zilnic hrana de câini Belcando. Am descoperit acest lucru singur, abia după ce am experimentat mai multe tipuri de mâncare specială pentru căţei. A primit-o aproape pe toată, din toate gamele pe care i le-am oferit, însă cele mai multe efecte vizibile le-am obţinut cu hrana câini Belcando. Nu mică mi-a fost surpriza să aflu şi de la medicul veterinar că şi el recomandă hrana câini Belcando şi m-am felicitat pentru grijă, răbdare şi pentru alegerea făcută pe cont propriu.

Ce hrană câini Belcando îi oferi juniorului?

belcando - hrana cainiÎn prima parte a vieţii lui Spot i-am comandat constant Belcando Puppy Gravy de 1 kg, o mâncare uscată din gama hrană câini Belcando. Este o mâncare recomandată pentru câini din toate rasele ce au până în 4 luni de zile. Preţul este de 21.41 lei la un kilogram şi te asiguri că mititelul are o mâncare uşor digerabilă, foarte uşor acceptată, mai ales că dacă amesteci crochetele cu apă se formează un excelent sos după care puii sunt înnebuniţi. Dintre ingredientele pe care le conţine această hrană câini Belcando sunt: provital, proagil, proteină. Nu conţine nici amidon şi nici lactate.

Hrana câini Belcando pentru adulţi

Pentru că nu mai este de ceva timp un puiuţ, Spot al meu primeşte cu dărnicie din partea mea Hrana câini Belcando sub formă de crochete pe care le pot amesteca cu apă călduţă pentru a se face şi un sos extraordinar de gustat de animal. Belcando dog finest croc conţine carne de pasăre, orez, ulei vegetal, ficat, grapefruit, drojdie de bere, porumb, grăsime de pasăre… numai ceea ce îi este necesat pentru a i se asigura o nutriţie echilibrată şi sănătoasă, zi de zi.